donderdag 6 februari 2014

Gratis Ebook bij Bespaaradviezen.com

Vandaag kwam ik terecht op de site www.bespaaradviezen.com. Een site met diverse bespaartips. Helaas is de site zo te zien nog niet volledig af, maar ze bieden wel gratis een ebook aan met daarin allemaal tips voor de beginnende bespaarder. Veel tips zijn basis, maar dat maakt niet uit. Het is en blijft leuk om zoiets te krijgen (pdf-bestand) en het je blijft erdoor geïnspireerd. Het is dan ook een boek bedoeld voor mensen die dan ook hiermee willen beginnen.

Het enige wat ze vragen is je naam en email. Dan krijg je zo af en toe ook een nieuwsbrief, maar dat is niet erg. Als daar ook nog tips in voorkomen... toch altijd leuk meegenomen. En anders meld ik mij gewoon weer af in de toekomst. Vond het een leuke tip om hier even met mijn lezers te delen! Laat even weten of je het ook gedownload hebt. :) Het wijzigt zich op de site van www.bespaaradviezen.com vanzelf wel hoe je het ebook kan downloaden.

2 opmerkingen:

  1. Ik heb je weer gevonden ;-) Keek met mijn neus vrees ik...
    Leuke tip! Ik ga het e-book downloaden! Je weet maar nooit of we er nog iets wijzer van worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah.. super! Had er nog niet op gereageerd, zie ik. Ik kom namelijk niet elke dag op het internet en/of mijn blog. Graag gedaan voor de tip. Vind dat leuke dingen om hier op een blog te kunnen delen met anderen. :)

    BeantwoordenVerwijderen